Hurtig forsendelse
30 dages returret
Rabat med kundeklub

Om Givova Denmark

Flemming Jacobsen
Givova Denmark er stiftet og ejet af Flemming Jacobsen.

Givova - det nye sportstøjmærke fra Italien tilbyder holdtøj og sportsbeklædning i forskellige versioner. Givova-shorts og Givova-fodbolde fås i Givova Shop - alt hvad din sportshjerte ønsker.

Givova udstyrede, og udstyrer stadig forskellige klubber i forskellige sportsgrene, såsom Serie A-ligaen AC Chievo Verona (fodbold), det maltesiske landshold (fodbold), det israelske landshold (håndbold) og mange flere inklusive mindre klubber. Allrounderen Givova er et lovende brand for hvert hold og enhver klub. En interessant artikel er for eksempel boksen Givova. Det indeholder alt, hvad der får fodboldhjertet til at slå hurtigere som en trøje, sokker, en jakke, en trænings- og fritidsdragt, en beanie og en sportstaske. I 2010 blev Givova en teknisk sponsor og officiel leverandør af den serbiske olympiske komité. Siden 2008 ønsker administrerende direktør Giovanni Acanfora at overbevise folk med italiensk kunst på grund af sin mangeårige erfaring inden for sportsudstyrssektoren. Et ægte must-have brand i teamwear sektoren.
2024 © Givova Denmark (en del af Allprint.dk) - 2300 København S - CVR: 13 85 59 86
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram