Hurtig forsendelse
30 dages returret
Rabat med kundeklub

/ Returpolitik

Vores returpolitik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i original emballage.

Flere typer varer er fritaget for at blive returneret, hvilket, blandt andet, inkluderer, alt tøj med tryk på. Vi accepterer heller ikke returnering af produkter, der er intim- eller hygiejneartikler.

Yderligere ikke-returnerbare varer:

  • Gavekort
  • Alt tøj med tryk
  • Nogle sundheds- og personlige plejeartikler

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Send venligst ikke dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion:

  • Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl.
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive påført dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, da det kan tage noget tid, før din refusion er officielt offentliggjort.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på givova@allprint.dk.

Udsalgsvarer

Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på givova@allprint.dk og sende din vare til: allprint.dk – Parosvej 20 1. tv – 2300 København S.

For at returnere dit produkt, skal du sende dit produkt til: Allprint.dk – Parosvej 20 1. tv – 2300 København S.

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returfragt blive trukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede produkt at nå dig, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar fragtservice eller købe fragtforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Kontakt os på givova@allprint.dk for spørgsmål vedrørende refusion og returnering.

2024 © Givova Denmark (en del af Allprint.dk) - 2300 København S - CVR: 13 85 59 86
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram